7 augustus

De liturgie voor Pasen vindt u hier.

Collecte

Iedere zondag vragen we uw bijdragen voor twee collecten. Op de beginpagina van onze site vindt u de collectedoelen in het overzicht van de diensten. Ook op de liturgie staan de collectedoelen vermeld.

U kunt meedoen aan de collecte via de app van Givt of door uw bijdrage over te maken. Bij iets grotere bedragen heeft overmaken de voorkeur, omdat bij het gebruik van Givt een deel van uw bijdrage als kosten voor de app ingehouden wordt.

U kunt uw bijdrage voor de eerste collecte overmaken op rekening NL62 RBRB 0679 2103 77 tnv. GKv Hoek en uw bijdrage aan de tweede collecte op rekening NL65 RBRB 0687 8122 83 tnv. GKv Hoek inz. diaconie. Wilt u bij de collecte de datum en het collectedoel vermelden?

Meeluisteren of meekijken?

Meeluisteren kan via de knop "kerkdienst beluisteren" bovenaan deze pagina.

Meekijken kunt u via deze link.

Online-diensten uit GKv kerken in de regio met beeld en geluid:

Iedere zondag:

09.30 uur GKv Zaamslag - zaamslag.gkv.nl

09.30 uur GKv Terneuzen - terneuzen.gkv.nl

10.00 uur GKv Axel - www.gkvaxel.nl

09.30 uur en 16.30 uur GKv Middelburg - www.kruiskerk-middelburg.nl/kerktv

Zie ook kerkdienstgemist.nl en www.steunpuntkerkenwerk.nl/coronavirus-kerk/

Andere kerkdiensten en vieringen

Er zijn geen speciale 3GK-diensten meer, maar via beleefmee.nl kunt u iedere week een kerkdienst vanuit de GKv, NGK of CGK volgen.