Diensten

Elke eerste zondagavond van de maand gewoon een kerkdienst, maar toch iets anders, in een informele en ongedwongen setting, maar toch met een goede preek. Iets meenemen hoeft niet (mag natuurlijk wel), maar met een beamer worden alle teksten geprojecteerd, zodat alles goed te volgen is.

Momenteel is er bijna elke maand twee keer een gewone kerkdienst soms kan dat een leerdienst zijn, dan is er tijdens de uitleg voor het stellen van vragen.  Iedereen (jong en oud) meer dan hartelijk welkom.

Plaats: Hervormd Kerkcentrum Oostburg (aan het Kerkplein 2)

Aanvangstijd: 19:00 uur (duur is meestal 1 uur, en na afloop koffie)

Iedereen, of U nu in West Zeeuws Vlaanderen op vakantie bent, of in Oostburg en omgeving woont, iedereen, zowel van binnen als van buiten onze kerk worden hiervoor van harte uitgenodigd!

Van zondag 8 juli tot en met zondag 26 augustus houden we wekelijks avonddiensten in Oostburg.

Aanvang 19:00

bijgebouw van de PKN: Kerkplein 2 Oostburg